آموزش های کاربردیابزار بادی و بنزینینکات مهم خرید

بهترین کمپرسور برای شغل نجاری

امروزه ارزش و ضرورت داشتن یک کمپرسور بر کسی پوشیده نیست مخصوصاً افرادی که در یک کارگاه نجاری کار می‌کنند یا به هر دلیلی، سر و کارشان با چوب است. وجود این ابزار در انواع کارها و در بیشتر محیط‌ها واجب است اما هیچ کارگاه نجاری‌ای بدون کمپرسور مناسب، کارگاه نجاری نخواهد بود. در مقاله 10 نکته برای خرید کمپرسور به طور کلی به نکاتی که در هنگام خرید این دستگاه باید به آن توجه کنید، اشاره شد. در این مقاله قصد داریم به صورت اختصاصی به کمپرسورهایی که در کارگاه نجاری مورد استفاده قرار می‌گیرد، بپردازیم. با خواندن این مقاله، متوجه می‌شویم که کمپرسورهای نجاری، باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد و در خرید آن باید به چه چبزهایی توجه کنیم. قبل از هر چیزی از شما دعوت می‌کنم تا از کمپرسورهای باکیفیت موجود در ابزارماشین دیدن کنید تا بیشتر با این ابزار آشنا شوید.

آشنایی با کمپرسورهای نجاری

برای هر کاری، باید کمپرسور باد مخصوص به آن را تهیه کرد. کمپرسوری که از لحاظ حجم و نوع، مناسب کار شما باشد. در مقاله آشنایی کامل با انواع کمپرسورهای بادی، به طور کامل درباره انواع کمپرسورها صحبت شده است. به شما توصیه می‌کنم اگر به دنبال کامل‌ترین مقاله در حوزه کمپرسورها هستید، این مقاله را از دست ندهید.

معمولاً وقتی با دستگاه‌های cnc در حال برش یا کنده‌کاری روی چوب‌ها هستید، تراشه‌ها و گرد وغبار حاصل از آن، اطراف شما و قطعه کارتان را پر خواهد کرد. خرید کمپرسورها بادی، علاوه بر اینکه به شما اجازه کار با انواع ابزار بادی را می‌دهد، می‌تواند به عنوان یک وسیله قدرتمند برای تمیز کردن و پراکنده کردن خرده چوب‌ها از محیط کار شما باشد.

در هنگام خرید یک کمپرسور نجاری ، شما باید به عواملی همچون حجم کمپرسور، میزان فشاری که در اختیار شما قرار می‌دهد، میزان صدایی که تولید می‌کند، وزن و میزان قابلیت حمل کمپرسور و… توجه کنید. اگر دوست دارید یک کمپرسور باد بی‌صدا (سایلنت) یا یک کمپرسور قابل حمل تهیه کنید، حتماً قبل آن مقاله‌های مربوط به آن را مطالعه کنید. (برای دستیابی به این مقاله‌ها کافیست روی انکرتکست‌های مربوطه کلیک کنید.)

بهترین کمپرسور برای شغل نجاری
بهترین کمپرسور برای شغل نجاری

ویژگی‌های یک کمپرسور نجاری

برای انتخاب یک کمپرسور مناسب برای نجاری باید به مواردی که در ادامه به آن می‌پردازیم اشاره کنید. طبق تحقیقات انجام شده، کمپرسور Bostitch مدل BTFP02012 یکی از بهترین کمپرسورها برای کارگاه‌های نجاری است. به همین دلیل در موارد زیر، از ویژگی‌های این کمپرسور به عنوان مثال برای شما عزیزان استفاده کردیم.

وزن کمپرسورهای نجاری:

وزن یک کمپرسور، تأثیر مستقیمی رو کارایی آن دارد. زیاد بودن وزن، به احتمال زیاد، حمل و نقل کمپرسور مورد نظر را کمی سخت کند؛ مگر اینکه ساختار آن به گونه‌ای باشد که حمل آن را راحت‌تر کند. به طور کلی، هر چقدر یک کمپرسور، مخزن بزرگتر یا موتور قوی‌تری داشته باشد، وزن آن نیز بیشتر خواهد شد.

نکته: به بیانی دیگر، ممکن است فکر کنید کمپرسورهایی با وزن کمتر کارایی کمتری دارد اما باید بدانید که وزن پایین‌تر یک دستگاه، نشان‌دهنده موتور ضعیف آن نیست.

به عنوان مثال کمپرسور بوش، با وزن 31 پوند یا به عبارتی 14 کیلوگرم، بسیار گزینه مناسبی محسوب می‌شود. شاید فکر کنید حمل این دستگاه سخت باشد اما ساختار عالی و وجود چرخ حمل آن را بسیار آسان کرده است.

موتور کمپرسورهای مناسب نجاری:

یک دستگاه باید موتور قوی و باکیفیتی داشته باشد. به عنوان مثال، یکی از مسائلی که  در برخی از کمپرسورها ممکن است ایجاد مشکل کند، روشن نشدن آن در روزهای زمسانی است. کمپرسورهای باکیفیت مانند کمپرسور بوش، که موتور خوبی دارد، از این اتفاق جلوگیری کرده و شما را در روزهای زمستان، دچار مشکل نمی‌کند. میزان قدرت هر کمپرسور با واحد HP (اسب بخار) در مشخصات آن، گزارش می‌شود. هر چه این عدد بیشتر باشد نشان دهنده فدرت بیشتر کمپرسور است.

صدای کمپرسور نجاری:

در کارگاه‌های نجاری، وظایف به گونه‌ای است که به احتمال زیاد نیاز داشته باشید، در بسیاری از کارها از کمپرسور استفاده کنید. به همین دلیل میزان صدای تولیدی کمپرسورها بسیار مهم است. اگر این صدا زیاد باشد، ممکن است در طی چندین مدت به گوش شما آسیب برساند. میزان صدا، در کمپرسورها با واحدی به نام DBA مشخص می‌شود. کمپرسور بوش که در ابتدا مثال زدیم، دارای میزان صدای 78.5 DBA است و این برای محیط کار، یک کمپرصور کم صدا محسوب می‌شود.

عملکرد کلی کمپرسور نجاری:

کیفیت تک تک اجزا، نحوه اتصال آن‌ها به یکدیگر و همه عواملی دیگر، بر روی کارایی دستگاه، تأثیر خواهد گذاشت. قبل از خرید هر کمپرسور، بهتر است درباره آن از افرادی که قبلاً از این کمپرسور استفاده کرده‌اند، درباره عملکرد آن پرس و جو کنید.

تنظیم کننده هوا در کمپرسور هوا:

تنظیم کننده هوا یا flow regulator یکی از ویژگی‌هاییست که هر کمپرسور مورد استفاده در کارهای نجاری باید آن را داشته باشد. در آینده حتماً مقاله‌ای مجزا درباره این قسمت مهم خواهیم نوشت اما اگر بخواهم آن را به صورت مختصر به شما معرفی کنم، باید بگویم که تنطیم کننده، فشار هوا را در یک حد معین نگه می‌دارد. حدی که برای دستگاه بادیتان مطلوب باشد اما فشار زیادی به کمپرسور وارد نکند. این قسمت، میزان هوای مورد استفاده را کاهش داده، باعث می‌شود فشار کمتری به کمپرسور وارد شود، هزینه انرژی را کاهش می‌دهد و در نهایت، بهترین فشار ممکن برای دستگاه مورد نظر فراهم می‌شود.

طول عمر کمپرسور نجاری:

این یک نکته بسیار مهم است که یک کمپرسور نجاری باید داشته باشد و آن چیزی نیست جز دوام بالای کمپرسور. یک کمپرسور باید تا مدت طولانی‌ای برای شما کار کند. زیرا اگر زود به زود خراب شود یا نیاز به تعمیر داشته باشد، عملاً کارآمد نخواهد بود. این ویژگی، برای بسیاری از برندهای معروف مانند بوش ثابت شده است اما در صورتی که می‌خواهید از طول عمر یک دستگاه مطمئن شوید، پرسیدن از کاربرانی است که به مدت زیادی از آن استفاده کرده‌اند، بهترین راه است. اگر به این افراد هم دسترسی دارید با سرچ کردن نام و مدل کمپرسور مورد نظر و گشت و گذار در چند سایت، می‌توانید نظر کاربران درباره آن را مطالعه کرده و دید خوبی نسبت به کارایی واقعی آن به دست بیاورید.

یکی دیگر از راه‌هایی که می‌توانید از کیفیت، کارایی و طول عمر کمپرسور مورد نظر خود در کار‌های نجاری مطمئن شوید، خرید آن از یک فروشگاه معتبر است. فروشگاهی که برای مراجعینش ارزش قائل باشد و بهترین ابزار را در اختیار آن‌ها قرار دهد.

بدون روغن یا روغنی بودن کمپرسور:

همانطور که در مقاله آشنایی با انواع کمپرسورها گفتیم ساختار کمپرسورهای بدون روغن به گونه‌ای است که بعد از روغن کاری شدن در کارخانه، دیگر نیازی به روغن‌کاری مجدد نخواهد داشت. روغن کاری کردن مداوم شاید برای شما سخت باشد یا حوصله و وقت آن را نداشته باشید. در این صورت بهتر است از کمپرسورهای بدون روغن استفاده کنید. اگر دوست دارید نکات مثبت و منفی کمپرسورهای با روغن و بی‌روغن را نسبت به یکدیگر بدانید، مقاله آشنایی با انواع کمپرسورها را از دست ندهید.

ظرفیت مخازن کمپرسورهای نجاری:

ظرفیت مناسب شما، به کارتان و تعداد ابزار بادی در کارگاه شما بستگی دارد. به عنوان مثال کمپرسور بوش که به وفور در کارگاه‌های نجاری مورد استفاده قرار می‌گیرد، 6 گالن حجم دارد. این مخزن باعث می‌شود تا به ازای یک بار پر شدن دستگاه، بتوانید مدت نسبتاً زیادی از آن استفاده کنید.

میزان فشاری که یک کمپرسور مناسب برای نجاری:

فشار یک کمپرسور را نیز، مانند حجم، باید بر اساس وسایل بادیتان متوجه شوید. شما می‌توانید مشخصات ابزارتان مانند دریل بادی، منگنه کوب بادی، میخکوب بادی و غیره را بخوانید و بر طبق آن حجم کمپرسور مورد نظر خود را تعیین کنید. به عنوان مثال کمپرسور محبوب بوش مدل BTFP02012، فشاری معادل 150 psi  دارد.

زمان پر شدن مخزن:

همانطور که می‌دانید، در کمپرسورها موتور شروه به پر کردن مخزن می‌کند و پس از پر شدن آن، موتور می‌ایستد. سپس امکان استفاده از هموای فشرده دستگاه وجود دارد و پس از خالی شذن مخزن این چرخه ادامه می‌یابد. به همین دلیل، به توجه به میزان کارایی‌ای که از دستگاه انتظار داریم، یک دستگاه باید قدرت این را داشته باشد که در مدت زمان نسبتاً کمی، بتواند مخزن را پر کند.

چند مثال از کمپرسورهای با کیفیت

1- کمپرسور بوش مدل BTFP02012

بهترین کمپرسور برای شغل نجاری
بهترین کمپرسور برای شغل نجاری

در طول این مقاله، با مشخصات این کمپرسور به طور کامل آشنا شدید. اگر به دنبال یک کمپرسور عالی برای کارهای نجاری خود هستید، این کمپرسور را از بهترین انتخاب‌های شماست.

2-کمپرسور هوای Craftsman مدل CMEC6150K

طبق نظرسنجی‌های انجام شده، این کمپرسور، دومین کمپرسور محبوب در بین افرادی است که کارگاه‌های نجاری دارند. کمپرسور Craftsman مدل CMEC6150K، سی پوند یا به عبارتی 13 کیلو وزن دارد. این وزن، نسبت به کارایی این دستگاه بسیار مناسب است. این کمپرسور دارای مخزن 6 گالنی است. با خرید این کمپرسور، 13 تکه از ابزار دیگر را نیز همزمان خریداری خواهید کرد. این کمپرسور، فشاری معادل 90 PSI در اختیار شما قرار خواهد داد.نگهداری ساده این دستگاه این امکان را می‌دهد که در صورت استفاده درست، به تعمیر مدام نیازی نداشته باشید. از مزایای دیگر این دستگاه می‌توان به سرعت نسبتا زیاد آن در پر کردن مخزن اشاره کرد.

3- کمپرسور هوای Dewalt DWC1KIT-B

سومین کمپرسور محبوب در بین نجاران و دیگر افراد کشغول در صنایع، کمپرسور Dewalt مدل DWC1KIT-B است. این کمپرسور، دارای یک موتور الکتریکی سیم دار است. سروصدای کمتری ایجاد می‌کند و به طور کلی یک کمپرسور عالی برای کارهای نجاری محسوب می‌شود. این کمپرسور، یک کمپرسور هوای بدون روغن است و قابلیت حمل خوبی دارد. فشاری که این دستگاه در اختیار شما می‌گذارد 165PSI است. به عبارتی، این کمپرسور فشار لازم برای ابزارهای بادیتان را فراهم خواهد کرد. بدنه این کمپرسور از جنس منیزیم است. این بدنه، مقاومت آن را دربرابر عوامل آسیب زننده چند برابر کرده است. شکل و کارایی این دستگاه به گونه‌ای است که منتقدان ما را مجاب کرده که کاربر پسند بودن یا user friendly بودن آن را، یکی از نکات مثبت آن محسوب کنیم.

بهترین کمپرسور برای شغل نجاری
بهترین کمپرسور برای شغل نجاری

4- کمپرسور california مدل 10020C

کمپرسور دیگر، که می‌خواهیم آن را معرفی کنیم، کمپرسور California است. ساختار این دستگاه به گونه‌ای است که حداکثر زمان کار کردن را به شما ارائه می‌دهد. ظرفیت مخزن این کمپرسور، 10 گالن است و فشار 125 PSI را در اختیار شما قرار می‌دهد. این کمپرسور دارای مکانیزم دو پیستونی است و این باعث تولید هوای فشرده در حجم و فشار بیشتری می‌شود. با اینکه این کمپرسور، 82.5 پوند وزن دارد، ساختار آن به گونه‌ای است که حمل آن را آسان کرده است. میزان صدایی که این کمپرسور تولید می‌کند، 70 دسی بل است. این میزان صدا آن را برای کار در محیط‌های بسته مناسب گردانیده است. اگر بخواهیم آن را در یک جمله معرفی کنیم، می‌توانیم بگوییم، یک کمپرسور فلزی بسیار کارآمد باحداقل هزینه نگهداری که در دماهای مختلف به راحتی روشن شده و مورد استفاده قرار می‌گیرد.

یک نکته مهم در نگهداری از کمپرسورهای نجاری

به دلیل رطوبت موجود در هوا، هنگام استفاده از کمپرسور، ممکن است که در درون آن آب جمع شود. به همین دلیل بعد از هر بار استفاده شما باید آب موجود در دستگاه‌های کمپرسور را تخلیه کنید. زیرا این آب، پس از مدتی به دستگاه شما خسارت‌های جبران ناپذیری وارد کرده و باعث زنگ زدگی اجزای آن، به خصوص قسمت پایینی کمپرسور ‌شود.

نتیجه گیری

اگر قصد دارید برای کارگاه نجاری خود یک کمپرسور بخرید، بعد از مطالعه این مقاله، می‌دانید که کمپرسور شما باید چه خصوصیاتی داشته باشد. همچنین می‌توانید همین الان به فروشگاه ابزار ماشین مراجعه کنید و علاوه بر انجام خرید خود، به راحت‌ترین شیوه ممکن، از تخفیفات مختلف ما نیز بهره‌مند شوید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا